Gastronomia

Ciasto do pizzy

zawsze pod ręką

Gastronomia

Gofry tradycyjne

umilą każdy dzień

Gastronomia

Grzanki czosnkowe

na chrupkie powitanie

Dla Biznesu

Sosy porcjowane

doskonale powtarzalny smak potraw

Ser panierowany

Dla gastronomii
rozpływający się w ustach

Głęboko mrożony ser panierowany to tradycyjne, a do tego niezwykle pyszne danie kuchni czeskiej. 

  • Produkty dla gastronomii
  • Sposób przygotowania
  • Dane Logistyczne
  • Dystrybutorzy

Oferta standardowa, przeznaczona do sektora HoReCa.
Zakup możliwy poprzez hurtownie gastronomiczne na terenie całego kraju.

Zalety korzystania z naszych rozwiązań w lokalach:
    •    dokładna kontrola kosztów i porcji,
    •    powtarzalność produktów wysokiej jakości,
    •    szybkie i łatwe przygotowanie,
    •    niższe koszty inwestycji w urządzenia oraz szkolenia pracowników,
    •    brak odpadów,
    •    łatwe rozliczanie,
    •    standard jakościowy.

ikonka frytkownica

Pierwsza metoda:

Frytkownica: zamrożony ser smażymy w temp. 180 stopni przez około 3,5 minuty.

Uwaga! Ser należy wyciągnąć natychmiast po wypłynięciu, po chwili produkt uzyska złocisty kolor.

ikonka patelnia

Druga metoda:

Patelnia: zamrożony ser smażymy na rozgrzanym tłuszczu z obu stron aż do uzyskania złocistego koloru

Nazwa Forma Opakowanie Paletyzacja
Ser panierowany kostka 130 g karton 27 sztuk -
Nazwa telefon adres województwo
AUGUSTO - LIMARO LIPIŃSKI, MARSZAŁEK 75 75 237 56, 507 124 105 ul. K. Miarki 18, Jelenia Góra dolnośląskie
FARUTEX 71 368 39 20 ul. Graniczna 8, Wrocław dolnośląskie
HAMBEX 71 790 31 11, 505 042 777 ul. Przejazdowa 17, Wrocław dolnośląskie
NORDIS 71 356 93 26, 603 922 866 ul. Inowacyjna 6/ Wróblewice, 05-330 Miękinia dolnośląskie
NORDIS 603 390 323 ul. B. Limanowskiego 10, Wałbrzych dolnośląskie
RUN-CHŁODNIA 609 023 789 ul. Wysoka 14, Włocławek kujawsko-pomorskie
FARUTEX 68 413 08 47 ul. Gorzowska 4, Zielona Góra lubuskie
NORDIS 783 945 106 ul. Zimna 1 A, Zielona Góra lubuskie
FARUTEX 603 638 867 ul. Annopol 4A, Warszawa mazowieckie
FARUTEX 12 289 13 31 ul. Komandosów 1/3, Modlniczka, k. Krakowa małopolskie
IGLOMEN 663 665 162 ul. Płk. Dąbka 17, Kraków małopolskie
NORDIS 77 441 70 26 ul. Głogowska 35, Opole opolskie
CHEFS CULINAR 15 822 91 47 ul. Litewska 10, Tarnobrzeg podkarpackie
FARUTEX 58 782 76 77 ul. Elbląska 110, Gdańsk pomorskie
FARUTEX 691 856 793 ul. Pokrzywno 10 B, Poznań wielkopolskie
FARUTEX 91 460 20 28 ul. Kniewska 2H, Szczecin zachodniopomorskie
FARUTEX 42 648 97 35 ul. Niciarniana 49 D, Łódź łódzkie
IGLOMEN 12 651 15 53/54, 691 692 341 ul. Relaksowa 25, Bielsko Biała śląskie
CHEFS CULINAR 33 811 51 91 ul. Strażacka 83, Bielsko Biała śląskie