Gastronomia

Ciasto do pizzy

zawsze pod ręką

Gastronomia

Gofry tradycyjne

umilą każdy dzień

Gastronomia

Grzanki czosnkowe

na chrupkie powitanie

Dla Biznesu

Sosy porcjowane

doskonale powtarzalny smak potraw

Ciasto do pizzy bezglutenowe

Dla gastronomii
Ciasto mrożone w kulach

Z pewnością odwiedzają Wasze restauracje Goście, którzy są na diecie bezglutenowej*. Dajecie im szanse na zamówienie swojej ulubionej pizzy na cieście bezglutenowym.Teraz możesz mieć nasze ciasto do pizzy bezglutenowe zawsze pod ręką i przygotować je pod szczególne zamówienie. Wyjątkowość ciasta kryje się w specjalnej kompozycji składników oraz w łatwości przygotowania.

*dieta bezglutenowa – tolerują gluten ( nie chorują na Celiakie i nie są uczulone ) i świadomie wybierają produkty nie zawierające glutenu.

  • Produkty dla gastronomii
  • Sposób przygotowania
  • Dane Logistyczne
  • Dystrybutorzy

Oferta standardowa, przeznaczona do sektora HoReCa.
Zakup możliwy poprzez hurtownie gastronomiczne na terenie całego kraju.

Zalety korzystania z naszych rozwiązań w lokalach:
    •    dokładna kontrola kosztów i porcji,
    •    powtarzalność produktów wysokiej jakości,
    •    szybkie i łatwe przygotowanie,
    •    niższe koszty inwestycji w urządzenia oraz szkolenia pracowników,
    •    brak odpadów,
    •    łatwe rozliczanie,
    •    standard jakościowy.

ikonka metoda 1

Pierwsza metoda:

W naczyniu z wodą (temperatura wody ok. 40 st) w szczelnie zamknięty, worku.
Czas rozmrażania ciasta: ok 60 min
Następnie wyjąć z wody i pozostawić do wyrośnięcia w temperaturze pokojowej pod przykryciem, aby zapobiec wyschnięciu.
Uwaga: W przypadku rozmrażania większej ilości kulek dolewać ciepłej wody, aby przyspieszyć proces rozmrażania.

ikonka metoda 2

Druga metoda:

W temperaturze pokojowej (ok 20 stopni)
Czas rozmrażania i garowania: ok 9 h
Ciasto włożyć do pojemnika i szczelnie przykryć, aby zapobiec wysychaniu ciasta. Po upływie ww. czasu ciasto jest gotowe do formowania pizzy.

Nazwa Forma Opakowanie Paletyzacja
Nazwa telefon adres województwo